top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Dessa ljuvliga busungar!

Nu, mina vänner, är det en mycket aktiv, stökig period i små loppornas liv! 7 veckor är den ålder som man starkt ifrågasätter varför man är uppfödare och om ens glädje, nyfikenhet och vilja att stärka rasen verkligen räcker argh!

Man hinner städa till dom, klippa klor, avmaska , hindra dom från att försöka dia på min kille Spice (!) som inte är helt överens med dom att det är kul att försöka snutta på det som är under hans mage, för att sedan bada dom så bajsar dom igen och precis när man ska torka upp så slänger dom sina syskon i bajset... Så då var det städning av golv samt valpar...igen.

Helt slut så får man ligga på alla fyra och försöka gräva fram en bajsig valp som kravlat under soffan längst in i sällskap med en av tonåringens trosor suck... Tja inte fasen hjälper det att säga till tonåringen heller fniss.

Nåväl detta är en del av "charmen" och man glömmer det väldigt fort när de lämnat oss, snyft... Tänk nu på måndag ska de besiktigas och ögonlysas för att sen flytta till sina nya härliga familjer några dagar senare...

Nåväl jag har haft det som många inte alls får uppleva, nämligen hela resan från parning, sedan få se de små möta vår värld, få följa dom under 8 spännande veckor och det vill jag bara säga att jag är väldigt tacksam över! Alla valpar lär mig något nytt men även tikarna och resten av flocken. De utvecklas alltid i det nya som händer och det är så himla spännande och mysigt. Visst kan det finnas vissa egenheter som man inte uppskattar men i det stora hela så är det faktiskt så att det är fullt av positiva saker och det är underbart!

Nu mina vänner ska jag samla ihop mig, imorgon ska jag träffa ännu en mysig familj och det ser jag verkligen fram emot.

Ha nu en härlig Kristi himmelsfärdshelg så hörs vi snart igen!

Dagens bild visar Spice och Sally som tycker det är så mysigt att gosa i sängen med oss.


Kramar M & M

156 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page