top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

En hemsk vecka!

Åh fy sjutton denna veckan tycker jag vi stryker ett stort streck över! Det började på sen tisdag kväll när jag fick galet ont i magen när jag skulle ta veckobilderna på babysarna. Jag tänkte att om jag vilar lite så fixar jag det lite senare. Men ack nej! Jag fick, efter några timmars fruktansvärd smärta, ringa ambulans som körde in mig med tarmvred och akut operation till följd. Jag var så fruktansvärt rädd så jag drog ut min egna sond som jag hade i halsen. Sedan följes det av några dagar med mkt smärta och en pump och slang i magen, samt en ny op för att ta bort pumpen vilket jag iofs var tacksam över. För Er som inte känner mig så kan jag tala om att jag lider av en fruktansvärd fobi för sjukhus och nålar och att då hamna i detta läget tja som jag sa jag tycker vi stryker ett streck över denna veckan och är tacksam för att jag nu är hemma och hoppas så förbli.


66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page