top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Förlåt...

Jag vill börja med att verkligen ,verkligen be om ursäkt för att jag inte uppdaterat sidan, svarat på mail, ej varit aktiv på sociala medier och uppmärksammat alla våra avkommors fantastiska framgångar ute i världen! Jag har inte ens grattat dom på sina födelsedagar!

Jag som sätter en stor ära i detta med uppdateringar etc! Tycker att det är hemskt tråkigt med sidor där det är gammal info på och vad jag förstått så tycker även alla Ni som följer mig här detsamma. Jag har fått en hel del oroliga mail som undrar var ag blivit av.

Jag är en människa som alltid försöker se det positiva i saker och ting. Men nu gick det inte så längre.

Jag har varit sjuk en längre tid( hypothyreos) men sedan blev det tarmvred, bråck och en mängd komplikationer. Så jag har åkt ut och in på sjukhus minst två ggr i veckan då jag har en pump på magen. Lite svårläkta bensår, flera nersövningar, nervskador och sen lite avslitna muskelfästen vid revben o lungor fick bägaren att rinna över. Smärtorna har gjort att jag har fått ta väldigt starka smärtstillande vilket gjorde mig lite mer smärtfri men den lilla energi jag haft rann av mig...så jag har orkat gå på toa, och sen har jag sovit när jag ej varit på sjukhuset.

Men vet Ni vad? Nu är det slut på klagovisan för jag tänker så här: Det finns alltid dom som har det mkt mkt värre än jag! Jag kommer ju att bli frisk igen! Dessutom nu när jag är så långt ner i eländet så finns det ju bara en väg och det är upp! Eller hur! Men nu vet ni varför och jag ska försöka orka vara lite mer aktiv!


När vi kommer till Kenneln så har det också varit ett tungt år ( givetvis med sina glädjeämnen). Men Cocos väntade fyra fina valpar men fick pyo under tiden så allt togs bort. Sally gick tom och lilla Saga fick "endast" en liten tjej. Men vilken tjej! Härliga Passion! Som sagt nu jäklar i stugan vänder det! Tack snälla goa Ni för allt stöd jag och min familj fått, tack Kathrin och Joakim för hjälpen med babyn och stort tack söta Carolin och Kristoffer för att Ni tar hand om våra charmtroll nu och ger dom vad dom behöver. Vi klarar av Saga med sin lilla Passion men just nu är det gränsen.

Än en gång FÖRLÅT om ni upplevera att jag inte funnits där för Er med mail och svar på era frågor! Men nu laddar vi om....sakta så det blir bra!

Kram från en mkt känslosam Mia just nu!
84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page