top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Nu får man passa sig!

Jag får börja med att be om ursäkt att jag inte har bloggat förra veckan. Min hälsa bråkar med mig och således hänger inte riktigt orken med på allt jag vill göra så då får man prioritera.

Nu har lilla tjejen blivit hela 6 veckor och det är fullt ös i huset kan jag lova! Hon är en fantastiskt glad, modig , framåt och väldigt mysig.

Hon har blivit avmaskad, kloklippt och älskar att leka med de andra.

Kul att se när Spice leker så kan han vara ganska hårdhänt men när hon ligger på rygg och låtsas ge upp så vänder hon sig plötsligt, morrar dovt och viftar på svansen. För att sen gladeligen hugga tag i Spice ena ben...som sagt det är en tuff liten passionsfrukt vi har.

När de leker i trädgården så springer hon som skjuten ur en kanon för att sedan inse att de andra springer mkt snabbare och hoppar över henne.

Hon älskar att leka och busa med sina leksaker. Ibland så sliter hon och ruskar runt dom och ibland drar hon dom i öronen eller om de inte gör som hon vill så kan hon morra eller skälla på dom t ex om bollen rullar iväg haha.

Denna åldern tycker jag är underbar! Här kunde dom stannat ett bra tag tycker jag haha.

Nåväl, vi fortsätter med livet och just nu så slog avstängningsknappen på så nu somnade hon på sitt favoritställe.

Var rädda om Er så hörs vi snart igen.

// Mia o Magnus

131 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page