top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Resan ut i stora världen!

Här händer det saker minsann och ännu är inte veckan över. Det har varit mkt att stå i så därför har detta inlägg och veckobilderna blivit ngt försenade.

Men nu är vi här! Nu har valparna varit på utflykt i köket hela veckan och tränar styrkan i sina ben. De har börjat med sina små baby skall och det låter så mysigt! Samtidigt som de skäller så tittar dom sig runt och undrar var det ljudet kom ifrån haha. De har också utvecklats en hel del med sin motorik och sitt sätt att undersöka saker. De lyfter på tassarna för att slå till syskonet men trillar på rumpan/sidan ganska snabbt då balansen inte riktigt hänger med på sådana vilda tilltag! Men det är bara träning och det är en sak som slår mig varje gång jag har turen att se en kull valpar utvecklas och det är så himla fort det går! Varje vecka är det stora framsteg och det händer saker varje dag!

Det är en ynnest att få vara med och följa dessa små.

Igår klippte vi klorna igen och pillar i munnen, på magen och snoppen. Det kan tyckas vara en underlig sak men jag har fått mkt beröm utav veterinärerna när jag besiktigar just för att mina valpar alltid är så lätta att hantera. Det märks liksom att vi har "hanterat" och "pillat" på dom dagligen i 8 v just för att de ska känna tryggheten och närheten och på så sätt kunna utvecklas till de små vackra, glada och trygga varelserna som vi strävar efter.

Nu mina vänner så får jag sluta för idag för alldeles strax ska vi välkomna våra första valpspekulanter för dagen. Det är en härlig familj som vi redan tidigare har haft förmånen att få välja som ny familj till våra små.

Ha en skön valborg så hörs vi av!

Kramiz


131 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page