top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Tårtkullen har öppnat ögonen!

Hej allihopa!

Två veckor har ramlat iväg och jag har inte hunnit med att skriva någonting men nu är jag här!

Som Ni vet har vi 4 älsklingar kravlande runt på golvet. Sally är en underbar mamma som tar mkt väl hand om dom. Det var en lugn valpning och alla mådde redan från början mkt bra. De var varma, gosiga och lite valptjocka. De luktade som alla babysar gör dvs helt ljuvligt!

Redan från början så visste dom vad de ville och det var fart på dom från första stund.

När de föddes låg vikterna på mellan 239 gr till 285 gr. Nu idag så ligger de från 432 till 526 så de är jämna.

I förrgår så öppnade faktiskt Princess Cake sina ögon! Men de andra knep i två dagar till men sedan sa de jajamen till världen! Så nu är alla lite mer som små hundar! Tänk vad det gör mkt när de öppnat sina små ögon/öron! Ni som har sett våra bilder på fb har säkert skrattat åt de olika sovställningarna som de intar haha. Det ser allt annat än bekvämt ut!

Nåväl nu ligger de och vilar efter fotograferingen och maten. Nästa steg är kloklippning för tro det eller ej deras klor växer som ogräs!

Jag kommer nu i dagarna att gå igenom alla mail och meddelanden jag fått utav intresserade hundälskande människor som inget hellre vill än att ge våra puppisar ett nytt hem.

Detta är en tuff bit för mig då jag lägger ner mkt tid och energi för att se hur valparna utvecklas och att få hitta rätt familj till rätt hund.

Nåväl jag återkommer så fort det händer mer i valplådan!. Till dess får ni njuta av bilderna på deras egna sidor samt jag bjuder på en skön bild här. Tyvärr var inte alla med men den är skön ändå!

Tills vi hörs igen ha det bäst och var rädda om varandra!

Kram Mia o Magnus126 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page