top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Valpar i kenneln!

Åh så härligt! Vi har fått babysar och samtidigt firar vi detta genom att starta en helt ny hemsida! Den är, enl mig, renare och mer lättorienterad än vad den andra var. Jag har bara tagit med de kullar som fötts under 2020 och 2021 därför att det inte ska bli så tungrott att söka igenom sidorna om det är knökat med bilder från alla år som vi hållt på. Det är givetvis superkul att titta på gamla minnen men jag inser att man vill att det ska vara rent och snyggt samt lättarbetat. Det tycker jag att jag lyckats med! Skriv gärna en rad eller två om Ni tycker att jag behöver förändra något.

Här i bloggen kommer jag att skriva om vilka framsteg våra små gör och vad som händer överlag i kenneln. P ga Corona så är det ju inte så mkt tävlingar just nu men förhoppningsvis kommer Ni att träffa varandra på banorna inom en inte alltför lång tid.

Som sagt kolla igenom sidorna och säg vad ni tycker så hörs vi!

Kram


134 visningar6 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

6 commentaires


Birgitta Lööf
Birgitta Lööf
25 mai 2021

Toppenfin ny hemsida - lättnavigerad! Och vilken glädje att se de nya valparna. Man blir så varm om hjärtat :-)

J'aime
Mia Häggblad
Mia Häggblad
26 mai 2021
En réponse à

Tack så väldigt mycket! Så glad jag blir! Ska försöka blogga så mkt jag kan när det händer något roligt och ibland så är det mysiga valpköpare som skickar en bild eller två och då är det kul att kunna lägga in dem! Ha en skön kväll!

J'aime

sirpa_lindberg
21 mai 2021

Hej! Jättefin hemsida! Blev så glad över Mimmis bild i det fina hundgalleriet på framsidan. Tack för att jag fick ta över henne när hon pensionerades från kennellivet. Hon beter sig sannerligen inte som någon pensionär sina dryga 11 år till trots. En fantastisk hund med ett vackert uttryck som drar blickarna till sig. En klurig problemlösare med mkt sprall och gos i överflöd. TACK än en gång för förtroendet då hon fick komma till oss för drygt 4 år sedan ❤.

J'aime
Mia Häggblad
Mia Häggblad
21 mai 2021
En réponse à

Stort tack själv för att Bi kom in i hennes liv! Hon har alltid haft så mkt kärlek att ge❤️ Precis som mamma Molly och hela den linjen❤️

J'aime

Anette Lantz
Anette Lantz
18 mai 2021

Ni har skapat en jättefin och lättnavigerad hemsida med fantastiska bilder på era hundar! Ska bli kul att följa er här medan vi fortsätter drömma om och hoppas på en egen liten valp från er så småningom.

J'aime
Mia Häggblad
Mia Häggblad
20 mai 2021
En réponse à

Tack snälla för din feedback! Ja nu håller vi tummarna för att just”Er” valp kommer inom kort. Man kan ju aldrig veta m naturen😍

J'aime
bottom of page