top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Valpar i kenneln!

Åh så härligt! Vi har fått babysar och samtidigt firar vi detta genom att starta en helt ny hemsida! Den är, enl mig, renare och mer lättorienterad än vad den andra var. Jag har bara tagit med de kullar som fötts under 2020 och 2021 därför att det inte ska bli så tungrott att söka igenom sidorna om det är knökat med bilder från alla år som vi hållt på. Det är givetvis superkul att titta på gamla minnen men jag inser att man vill att det ska vara rent och snyggt samt lättarbetat. Det tycker jag att jag lyckats med! Skriv gärna en rad eller två om Ni tycker att jag behöver förändra något.

Här i bloggen kommer jag att skriva om vilka framsteg våra små gör och vad som händer överlag i kenneln. P ga Corona så är det ju inte så mkt tävlingar just nu men förhoppningsvis kommer Ni att träffa varandra på banorna inom en inte alltför lång tid.

Som sagt kolla igenom sidorna och säg vad ni tycker så hörs vi!

Kram


131 visningar6 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page