top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Vi är fantastiska även enl veterinären!

Åh jösses så glada vi är! Vi har ju varit hos veterinären och besiktigat, chippat, vacc, ögonlyst mm och vi fick ( lite malligt men som vanligt...)massor av beröm för våra fina valpar!

De hade bra mentalitet och fysisk så var de väldigt gott skick, lätthanterliga ( vi petar och pussar mkt på dom under 8 veckor så att de ska hanterings vana) bra pälsar, bra magar och fina i öronen. Bra klor och allmänt välskötta. Alltså helt ärligt man blir så barnsligt glad för det berömmet för vi lägger ner så mkt tid och energi på våra små godingar för att de ska få den bästa möjliga starten i livet!

Så nu har jag skrutit klart haha, mallgroda haha.

Utvecklingen på valparna har gått helt enl förväntan. De är mkt positiva, glada, nyfikna och framåt allihopa.Sen har vi givetvis att göra med personligheter och alla utmärker sig på sitt sätt med sina egenskaper. De leker mkt bra både med varandra men också att de kan söka aktivitet utan att ha syskonen i släptåg. De undersöker både med tassar och mun och det gäller att vara uppmärksamma på vad de gör.

Snabba är dom så in i kaklet. Det gäller verkligen att kolla innan man stänger en dörr, man hasar sig fram istället för att lyfta på fötterna och kissepölar trampar man i lite då och då haha-

Idag har jag gått igenom alla papper och kollat så att allt stämmer. Imorgon ska vi bada och klippa klor en sista gång och sedan flyttar Othello och Princess, eller som hon numera kallas Dixie. Sedan flyttar lilla Pavlova på söndag och vår älskade lille Schwarzwald Cake kommer att stanna i kenneln och förhoppningsvis så småningom kunna föra vidare sina fina gener. Han ska dock vara på foder hos en jättego tjej som bor i Trelleborg.

Nåväl nu är det fortsatta städningstag som gäller.

Jag vill passa på att tacka alla Ni som följt oss och som kommer med söta mail, telefonsamtal och glada tillrop! Tack!

Ha en härlig torsdag så hörs vi snart igen!

Kram M & M208 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page