top of page
Sök
  • Skribentens bildMia Häggblad

Ahh teknikstrul!

Hej allihopa! Jag ber tusen ggr om ursäkt för att det inte uppdaterats på två ( ! ) veckor. Men som sagt jag och tekniken har inte riktigt pratat samma språk. Men nu är vi kompisar och jag har nu lagt ut både 4 och 5 veckors bilderna!

Nu händer det grejor må ni tro! Det är inga små stillsamma lekar i köket och vardagsrummet längre utan nu kan man mkt väl få en busande valp rätt i vaden när brorsan brottar ner någon. Eller ett förskrämt pip när någon biter lite hårt i syskonets svans. De jobbar frenetiskt på att utveckla sina sociala färdigheter och motoriken blir bättre och bättre för var dag som går.

Nu är dom inne i en härlig ålder! det händer så galet mkt. Förutom det vanliga med kloklippning, avmaskning och allmän hantering samt gos så äter dom eget foder ( även om mammas tuttar ändå är bäst, de morrar och busar, får hicka och skäller, sätter sig på rumpan i pur förvåning när ett syskon svingar tassarna och träffar en med rätt bra svung. Reser sig snabbt igen och morrar sig hela vägen fram till någons leksak som är skitkul att anfalla.

Ja som Ni förstår händer de verkligen grejer på valpfronten här.

Jag är mkt nöjd med utvecklingen . De är mkt framåt och nyfikna men även gosiga och de har en avstängningsknapp. De sötaste var nog häromdagen när jag satt och gosade med Schwarzwald och han tog tag i min örsnibb och började snutta. Han var hungrig haha.

Nåväl vi fortsätter att följa utveckligen på mkt nära håll så får ni kika in om en vecka och läsa mer!

Förresten jag vill passa på att tacka all härliga valpintresserade som hört av sig och jag kan meddela att jag valt vilka familjer som ska få det stora ansvaret att bli nya hem till våra små.

Tilla alla Er som tyvärr inte fick vara med denna gången så kan jag bara såga att Ni får gärna stå kvar i "kön" av intresserade så får vi se vad so händer nästa kull. Vi har planerade kullar hela året så Du vet väl vad de säger? " Plötsligt händer det"

Ha en härlig dag!

Kram Mia och Magnus45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page